Harapan MARYA Hanya Impian

Disini Bermula

Views
Assalamualaikum....
Ni merupakan blog ke 2 yang aku buat...Blog pertama tu, aku dh buang coz aku rasa entry kat dalam tu lansung x menarik & byk yang merapu2 dari betulnya...Tentu orang yang membaca pun naik pening...hehe
So, untuk my 2nd blog ni, aku harap aku dapat buat yang terbaik dari yg 1st tu...Elelele, mcm nak buat assignment la pulak.....hehe...Aku bukannya apa, kadang2 jeles sangat tgk blog orang lain....Entry yang menarik & membuat kita tak jemu membaca...Aku pun nak buat mcm tu jugak...Tp, bole ke aku ni?hmmm....Aku memang suka merapu, tp kalo merapu yang entah apa2, nak ke orang baca?huhu...Xpa la, kalo x da yang nak baca, aku je la yang baca....alala...ciannya...hohoho....
Tp kalo x mencuba, mana kita nak tau kita bole buat kn??Semangat betul aku pagi ni nak buat blog....Mana xnya, lepas baca blog jejariruncing tadi pagi, bkobar2 rasa aku nak buat blog lagi ni....Sebelum ni memang aku dh x nak buat blog lagi dah...Rasa macam x da benda aku nak share......Tp, lepas je aku baca blog c jejariruncing tu, aku rasa aku pun nak buat blog sebagus dia....Entry dia memang bez sangat2..X jemu aku membaca....
Harap2 la lepas ni aku dapat ikut jejak langkah c jejariruncing tu....hehe
Ok, apa2 pun, aku dh nak blah dah ni....Blm ada idea lagi nak cita apa....Kita jumpa lagi dlain waktu...chewah...hehe....Bye2.......Opss...Sebelum tlupa, selamat bpuasa buat semua muslimin & muslimat.....daaaaa...

No comments: