Harapan MARYA Hanya Impian

Reunion classmate 'F' aka fabulous 1999-2001

Views
Assalamualaikum.....

Bez sangat hari rabu tu dapat jumpa kawan2 lama.....Bayangkanlh dah lebih 10 tahun tak jumpa lepas habis sekolah & bila dah jumpa balik, wah....semua dah berubah....(aku je yang still maintain kot...huhu)...Tp x semualh yang aku tak pernah jumpa...Ada tu yang memang tiap2 minggu jumpa...(mas & ida).....X pun setahun sekali time raya...(hood, ayum & lan)....Yang lain2 (deddy, jenny, fermella, diana, stephanie, hartner & david kte) memang aku x ada jumpa langsung lepas habis sekolah...So, bila dah jumpa balik, rasa hepi sangat...Wpun time sekolah dulu kitorang memang x rapat (coz aku ni jenis kera sumbang ckit....x reti nak bergaul dgn org (T.T)....).......Tp yang sayangnya, x semua kawan2 lama tu dapat datang...Maklumlah, semua dah ada life masing2...Ada yang dah ada family sendiri & ada yang dah bekerja luar dari Bintulu...Tu yang x dapat nak join....Kalo semua ada, mesti lagi bez.....


*pic tgelap ckit.....encik abang cakap salah setting....huhu...sabo je la...


Lepas kitorang makan ala2 kadar (kalo orang x ramai giler mcm malam tu, mau 2 3 kali tambah jugak aku tu....tp tpksa control ayu), kitorang pun chit chat2 kejap & yang lain ajak bergambar kt luar...So, pic kt atas tulh hasilnya....Frustlh jugak gambar x clear sangat....huhu....Lepas bergambar, lan dah ajak balik.....Coz aku tumpang dia & my kazen deng, balik kampung trs.......

Walaupun dapat jumpa sekejap je, tapi aku rasa dah cukup hepi....Harap sangat lain kali dapat jumpa lagi.....




Disini Bermula

Views
Assalamualaikum....
Ni merupakan blog ke 2 yang aku buat...Blog pertama tu, aku dh buang coz aku rasa entry kat dalam tu lansung x menarik & byk yang merapu2 dari betulnya...Tentu orang yang membaca pun naik pening...hehe
So, untuk my 2nd blog ni, aku harap aku dapat buat yang terbaik dari yg 1st tu...Elelele, mcm nak buat assignment la pulak.....hehe...Aku bukannya apa, kadang2 jeles sangat tgk blog orang lain....Entry yang menarik & membuat kita tak jemu membaca...Aku pun nak buat mcm tu jugak...Tp, bole ke aku ni?hmmm....Aku memang suka merapu, tp kalo merapu yang entah apa2, nak ke orang baca?huhu...Xpa la, kalo x da yang nak baca, aku je la yang baca....alala...ciannya...hohoho....
Tp kalo x mencuba, mana kita nak tau kita bole buat kn??Semangat betul aku pagi ni nak buat blog....Mana xnya, lepas baca blog jejariruncing tadi pagi, bkobar2 rasa aku nak buat blog lagi ni....Sebelum ni memang aku dh x nak buat blog lagi dah...Rasa macam x da benda aku nak share......Tp, lepas je aku baca blog c jejariruncing tu, aku rasa aku pun nak buat blog sebagus dia....Entry dia memang bez sangat2..X jemu aku membaca....
Harap2 la lepas ni aku dapat ikut jejak langkah c jejariruncing tu....hehe
Ok, apa2 pun, aku dh nak blah dah ni....Blm ada idea lagi nak cita apa....Kita jumpa lagi dlain waktu...chewah...hehe....Bye2.......Opss...Sebelum tlupa, selamat bpuasa buat semua muslimin & muslimat.....daaaaa...