Harapan MARYA Hanya Impian

29 Februari 2012

Views

29 Februari 2012....4 tahun akan datang baru kita merasa lagi tarikh 29 Februari ni kan...Bagi sesiapa yang lahir pada tarikh ni, memang bertuah la...Mana taknya, 4 tahun sekali je sambut birthday...Kalau tahun ni dia darjah 1, 4 tahun akan datang baru dia merasa masuk darjah 2...hahaha...Best2....Nampak gayanya, lambat tua la orang tu kn..hehe

Sehari sebelum tarikh 29 februari ni, (28 Februari 2012) aku punya cousin dah pun selamat melahirkan baby girl...Alhamdulillah...Tu merupakan anak ke dua dia.....Nasib baik la tak lahir hari ni, kalau tak, memang 4 tahun sekali la anak dia merasa sambut birthday...Lama tu nak tunggu 4 tahun...Sedangkan kita yang sambut birthday setahun sekali ni pun rasa tak sabar2 nak tunggu birthday kita kan...Tapi, yang bestnya, kalau dah birthday 4 tahun sekali, mesti hadiah pun besar kn..3 tahun kumpul duit nak beli 1 hadiah...Bayangkan la...hehehe...

Kalau yang nak kawen pun, rasa2nya tarikh ni sesuai sangat kot...4 tahun sekali je sambut anniversary....Mana la tau, kot2 laki kita nanti kasi hadiah rumah banglo 3 tingkat ke, kereta BMW sebijik ke, bunga ros setaman ke...hehehe....

Ok, dah2...Tak ada idea dah ni..Kalau umur panjang, 29 Februari 2016 nanti kita jumpa lagi...(masa tu aku dah 30 tahun...ish2, tua dah aku kn??hahaha)

Bye2..^_^


No comments: