Harapan MARYA Hanya Impian

Saya Budak Baru Belajar

Views

Saya budak baru belajar, kalau salah tolong tunjukkan..hehe...
Hari ni aku happy sangat coz followers aku dah makin bertambah....yaaabeedaaa beddduuuuu...(eleh..setakat 16 orang je kot..T_T)Sebelum ni memang aku jarang nak update blog aku ni & memang tak ada sapa-sapa pun yang follow coz aku tak ada bagitau sapa-sapa yang aku ada blog..Kiranya aku buat blog ni pun, just untuk bacaan aku sorang je la..Tak nak orang lain baca...Bukannya apa, aku ni kurang konfiden sikit..Aku tak rasa blog aku ni akan menarik minat orang untuk membaca @ pun follow aku.....So, aku merapu aje la sorang-sorang kat blog aku ni..hahaha....Lagipun aku ni bukannya pandai sangat nak cantikkan blog aku ni..Aku tengok blog orang lain semuanya cantik-cantik...Header cantik, background cantik,cursor cantik, pendek kata, semua cantik la...Kalau nak dibandingkan dengan blog aku ni, memang jauh panggang dari api...
So, semalam aku pun tengok-tengok la tutorial yang cik LYSSA ajarkan kat blog dia...Aku pun ada la juga try sikit-sikit..Ada yang berjaya & ada jugak yang kurang berjaya...Contohnya macam aku nak buat header..Dari semalam aku cuba download adobe photoshop, tapi tak dapat-dapat...Tengok la aku punya header tu, lansung tak menarik...hmmm....Tapi, tak apa la, aku akan try jugak sampai aku berjaya...InsyaAllah....:)

No comments: