Harapan MARYA Hanya Impian

Malas update status fb

Views

Semakin hari semakin bosan aku nak update status kat facebook...Kalo dulu2, kemain lagi...Tapi semenjak 2 menjak ni hati aku dah tawar sangat nak update status...Semua gara2 pompuan meroyan kat facebook aku tu...

Disebabkan satu status, semua jadi hura hara...Tambah lagi jenis pompuan macam tu, yang suka jadi batu api..Then bila kita dah menjawab, makin menjadi2 pulak dia...Amboi, ingat kita ni anak patung ke, nak dimaki hamun sesuka hati dia?Kenal pun tidak, tetiba je...Nak mintak perhatian la tu..Huh...

Then hari tu jugak dia diactivate facebook dia & buat facebook baru...Terus aku block dia..haha..Kejam kan??Bukan apa, susah la kalo ada manusia macam tu dalam kehidupan kita...Aku memang x nak cari pasal dengan dia pun...Malas nak gadoh2 sebenarnya...Lagipun aku dah tua, so memang x sesuai la nak gadoh2...Lain la kalo aku ni masih form 4 ke, form 5 ke, ok, memang aku suka part gadoh2 ni..hahaha...


No comments: