Harapan MARYA Hanya Impian

Pesta Gudi

Views




Hari sabtu & ahad lepas, berlansungnya pesta gudi di perkarangan airport lama, Bintulu Sarawak...Pesta gudi tu kira macam pesta layang2 la jugak...Tapi, maybe gudi tu kecik sikit dari layang2 kot..Haha..Aku pun x sure jugak...

Selain dari pertandingan gudi, ada macam2 lagi aktiviti yang ada termasuk la autoshow kereta, motosikal & basikal...Selain tu, gerai2 makanan, minuman, pakaian & macam2 lagi....

Jom la layan gambar2 sepanjang pesta gudi tu...

-Motorsikal & skuter-


*Madagascar*




*Keroppi*

*Keroppi*



*Boboiboy*


*Butterfly*





Basikal-Fixie




*Ben 10*


*Winnie the pooh*

*Ultraman*

*Spongebob*




*Hello Kitty*


Banyak lagi sebenarnya gambar, tapi malas pulak nak upload semua..hahaha..

Hari ke 2 pesta gudi tu, tiba2 hujan lebat selebat2nya...Nasib baik la aku belum jalan lagi time tu..Kalo x, memang basah kuyup la jawabnya...Sampai ke petang hujan, so aku pun tido aje la sampai ke petang...haha

Secara kesimpulannya, aku rasa pesta gudi tu agak membosankan la....Maybe diorang buat tengah2 bulan kot, tu yang semua orang pokai & malas nak pergi tengok..Bukan apa, takut kempunan pulak tengok barang2 yang orang jual kat sana...hehe

Tapi aku sempat jugak la beli tudung sehelai..Tu pun harga RM10 je...Nak beli yang mahal, x mampu lagi kot..Maklum la, tengah bulan...hehe

Hari sabtu tu, bila dah boring2 tengok autoshow tu, aku & si dia pun pergi la tengok 3D kat Midtown Bistro...Kat tempat aku ni belum ada lagi wayang 3D...Sedih kn...Kalo nak tengok wayang 3D, terpaksa pergi Kuching...So, bila dah ada Midtown Bistro tu kan, at least dapat la jugak tengok cerita 3D, even kat situ ada cerita lama2 je...Cerita baru2 belum ada lagi....huhu...Memang sedih kan...









No comments: