Harapan MARYA Hanya Impian

Kelas Makeup

Views
Assalmualaikum..

Minggu lepas, 2hb December, aku dan 2 orang bff aku join kelas makeup.  Seronok sangat.  Pengalaman barulah katakan. Hehe.  Kakak yang ajarkan makeup tu, memang aku dah lama kenal.  Dialah yang makeupkan aku masa hari tunang aku dulu.  Kakak tu ajar best sangat.  Walaupun aku ni memang tak berapa pandai nak makeup dan banyak sangat soal, tapi dia tetap sabar layan karenah aku..hehe

Ni muka natural sebelum makeup...


tadaa...nilah hasilnya....






Harap2 lepas ni, bolehlah aku makeup muka sendiri kalau nak pergi dinner atau pergi kenduri.  Selalunya suruh orang yang makeupkan.  Kalau nak harapkan tangan sendiri yang makeup, hmmm, memang tak taulah macam mana hasilnya. hahaha.  Tapi, hari tu first time jugaklah aku makeup sendiri dengan jayanya, walaupun kakak ada tolong betulkan mana yang tak betul. hehe










No comments: